Uppdaterad 22 juli, 2021

 MATCH: Belgien – Italien

 SPELTIPS: Under 2,5 mål

 SPELSTOPP: 21:00 2/7

 SPELBOLAG: LeoVegas

Odds:

1.80
LeoVegas rund
SPELA NU

Snacka om en giganternas kamp! Båda lagen har imponerat riktigt mycket på mig under EM, dock så klarade sig Italien med nöp och näppe mot Österrike. Dem hade mycket väl kunnat förlora den matchen. Men den inhoppande Chiesa kunde avgöra matchen för Italien!

Belgien kommer till kvartsfinalen med en seger mot Portugal i ryggen. Riktigt starkt! Dem lyckades stå emot en enorm press från Portugal.

Tycker att det känns hur jämnt som helst inför den här matchen, så jag kan faktiskt inte riktigt ta ut en vinnare i den här matchen. Det kommer bli en oerhört jämn match, så jag räknar faktiskt inte med någon vidare målfest.

Båda lagen har varit riktigt bra under EM, men tycker också att båda lagen kommer med lite trötta intryck med tanke på deras insatser från senaste matchen. Sen tycks det vara oklart om De Bruyne spelar för Belgien inför Italien och det skulle vara ett enormt avbräck! Även om bredden är stor i Belgien, så är han ändå deras bästa spelare i mina ögon. Framförallt den killen i laget som kan förändra en hel matchbild på egen hand. Återstår och se om han spelar.

Jag såg att Leovegas i detta nu betalar ut 1.80 på Under 2,5 mål och den tar jag alla dagar i veckan! En stormatch i en kvartsfinal mellan två lag som detta. Tror båda lagen kommer köra ganska så defensivt och räknar som sagt med en målsnål tillställning.

Speltips: Det blir färre än 2,5 mål i matchen

Jag väljer att köra spelet främst av två faktorer:

  • Oerhört jämn match på förhand. Det skulle lika gärna kunna vara EM-finalen , men nu är det kvartsfinal. Tror båda lagen har enorm respekt för varandra, så det kommer vara fokus på defensiven för båda lagen.
  • Lagen släpper knappt in några mål i turneringen
Spela på Under 2,5 mål hos LeoVegas!

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.