MATCH: Schweiz – Spanien

 SPELTIPS: Schweiz +1

 SPELSTOPP: 18:00 2/7

 SPELBOLAG: Betsson

Odds:

2.65
Betsson

Det här tror jag kan bli en riktigt underhållande kvartsfinal! Båda lagen kommer från bra matcher i åttondelen, men jag tycker att på förhand att Schweiz faktiskt känns hetare än vad många spelbolag tycker.

Schweiz gjorde en helt fantastiskt upphämtning mot självaste Frankrike och tog matchen till straffar. Riktigt imponerande! Spanien besegrade Kroatien. Men det ska också tilläggas att dem höll på låta matchen glida ur sina händer! De hade 3-1 och tappade det, men lyckades sen hämta sig och tillslut besegra Kroatien på övertid. Det i sig är imponerande, men lite oroväckande att man inte lyckades ”stänga matchen” som Spanien brukar kunna göra.

Inför den här matchen så har jag hittat ett spel hos Betsson som jag måste gå på den berömda magkänslan inför. Tänk såhär, Schweiz går på vatten just nu. Dem har absolut inget att förlora inför den här matchen. Man hämtade upp ett tvåmålsunderläge mot Frankrike och lyckades ta sig vidare. Och Schweiz visade upp några riktigt fina anfall i matchen, som jag inte har sett tidigare under EM. Det kända begreppet motivation slår klass kan stämma in ganska bra här.

Jag kommer att spela ett trevägshandicap på Schweiz +1 till oddset 2.65, alltså att Schweiz börjar matchen med ett måls ledning.

Speltips: Schweiz startar med 1-0 ledning (spelet sitter om matchen slutar oavgjort)

Jag väljer att köra spelet främst av två faktorer:

  • Spanien övertygar fortfarande inte i defensiven för mig. Schweiz kan mycket väl stöka till i Spaniens zon. Schweiz lär lysa av självförtroende!
  • Senaste gångerna lagen har mötts så har det varit oerhört jämnt. 1-1 är ett vanligt resultat, men senast vann Schweiz!

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Uppdaterad 1 juli, 2021