MATCH: Finland – Belgien

 SPELTIPS: Finland +2

 SPELSTOPP: 21:00 21/6

 SPELBOLAG: LeoVegas

Odds:

1.80
LeoVegas rund

Poäng för Finland och dem har otroligt nog säkrat avancemang, så räkna med att Finland kommer kämpa för fullt! Tar Belgien poäng, så har dem säkrat gruppsegern. Belgiska förbundskaptenen sa på presskonferensen att dem kommer vilja vinna matchen och att spelare som Hazard, Witsel, Vermaelen kommer spela från start, samtidigt som att han inte hade bestämt sig huruvida dem gör med Lukaku.

Rent spontant känns det som att dem inte kommer vilja köra för fullt och riskera för mycket i en sån här match. Startelvan lär det bli förändringar med. Men det är ju inga dåliga spelare som sitter på bänken i Belgien, säkerligen en del spelare som vill slå sig in i startelvan.

Finland däremot är på väg att göra något riktigt historiskt och det råder total fotbollsfeber i landet! Hade det här varit första matchen i gruppspelet, så hade jag utan tvekan kört på en vinst för Belgien med 2-3 mål. Men, i en match med såna här förutsättningar, då räknar jag inte med några stordåd från Belgien.

Tycker att jag har hittat ett riktigt bra spel inför den här matchen! Hos LeoVegas betalar man ut i detta nu 1.80 på att Finland vinner matchen, med ett trevägshandicap på 2-0. Alltså att Finland får börja matchen med 2-0.

Speltips: Finland startar på +2 mål (vinner ifall Belgien enbart vinner med 1 mål)

Jag kör trevägshandicapet främst av två anledningar:

  • Rotation i Belgien. Lukaku kanske vilas?

  • Finland går vidare på en poäng och kommer slita som djur för att lyckas, samtidigt som Belgien vinner gruppen på oavgjort.

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Uppdaterad 22 juli, 2021