MATCH: Tjeckien – England

 SPELTIPS: Tjeckien +1

 SPELSTOPP: 21:00 22/6

 SPELBOLAG: Betsson

Odds:

2.65
Betsson
SPELA NU

Känns som en uppenbar kryss match! En poäng betyder fem och avancemang för dem båda! Tycker faktiskt i grund och botten att Tjeckien har imponerat betydligt mer än vad England har gjort! England som senast spelade mot Skottland var långt ifrån överlägsna, som man kanske hade kunnat tänka sig på förhand.

Vart ordentligt tillbakapressade stundtals och Skottland hade kunnat gjort både ett och två mål. England brände massvis på lägen och en målskytt som Kane har inte fått till det alls i turneringen.

Som många andra matcher igår, så lär det bli rotation hos båda lagen. Men jag kan inte låta bli att känna fördel Tjeckien. Dem har verkligen spelat bra i gruppen och man ska komma ihåg att Tjeckien faktiskt slog England i kvalet.

Då både lagen känner sig ganska nöjda och troligtvis kommer rotera en del i trupperna, så tror jag att man har hittat ett riktigt bra spel då Tjeckien är tydliga ” underdogs” inför matchen. Tror faktiskt spelbolagen är lite fel ute här! Såg att man i detta nu betalar ut 2.65 på handikapp +1 till Tjeckien hos Betsson! Vilket jag på förhand tycker är helt galet när England inte har övertygat alls i offensiven.

Speltips: Tjeckien startar på +1 mål

Jag väljer att köra spelet främst av två faktorer:

  • Tjeckien har imponerat mer på mig än England. Vart är Kane?

  • Tjeckien slog England i senaste mötet!

Spela Tjeckien +1 hos Betsson!

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Uppdaterad 22 juni, 2021