MATCH: Sverige – Polen

 SPELTIPS: Under 2,5 mål

 SPELSTOPP: 18:00 23/6

 SPELBOLAG: Snabbare

Odds:

1.75
Snabbare
SPELA NU

Sista gruppspelsmatchen och det blir mot ett Polen som kommer gå för det! Alla vet ju mycket väl att Lewandowski blir killen att hålla koll på i Polen!

Polen spelade upp sig rejält senast mot Spanien och lyckades till slut få med sig 1-1. Skall också sägas att Spanien brände en straff och hel del andra chanser! Även om Lewandowski gjorde mål senast, så ska man komma ihåg att Lewandowski har haft problem med att göra mål i mästerskapen.

Riktar man blickarna mot Sverige så ryktas det att Quaison och Isak startar på topp! Riktigt intressant i mina ögon! Men inför den här matchen så tror jag det kan bli en målsnål historia! Sverige kommer inte gå bort sig och chansa för mycket. Defensiven lär vara fokus i den här matchen.

Sverige är ju faktiskt klara för åttondelsfinal, medan Polen måste vinna matchen! Polen måste satsa framåt, samtidigt som dem har haft väldiga problem med att faktiskt få till vettiga anfall i sina tidigare matcher. Sverige har skapat några vassa lägen, men man har också bara gjort ett mål. Och det målet kom på straff från Emil Forsberg. När ena laget är klart och det andra måste vinna matchen. Ja, då tror jag faktiskt att det blir under 3 mål i matchen!

Såg att Snabbare.com ger 1.75 på spelet Under 2,5 mål. Den tar vi!

Speltips: Det blir under 2,5 mål

Jag väljer att köra spelet främst av två faktorer:

  • Polen lär gasa framåt och Sverige kommer försvara sig bra! Dem har ju faktiskt inte släppt in något mål ännu tack vare en Robin Olsen som tycks vara i storform!
  • Sverige har gjort ett mål på sina matcher. Polen har gjort två. Så räknar inte med något målkalas när förutsättningarna är som dem är! Sverige måste inte vinna.
Spela Under 2.5 mål hos Snabbare!

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Uppdaterad 23 juni, 2021