Uppdaterad 27 juni, 2021

 MATCH: Nederländerna – Tjeckien

 SPELTIPS: Nederländerna -1

 SPELSTOPP: 18:00 27/6

 SPELBOLAG: Betsson

Odds:

2.83
Betsson
SPELA NU

Första matchen för dagen, i en åttondelsfinal där Nederländerna tar emot Tjeckien! Tror faktiskt på en riktigt underhållande match.

Nederländerna har övertygat mer och mer på mig, samtidigt som jag tycker Tjeckien har gjort det rätt bra under EM. Man ser tydligt att fantasin och anfallsspelet finns där, men man har inte varit så effektiv med att förvalta chanserna som dykt upp!

Nederländerna däremot kryllar av spelare som vill hänga med upp i anfallet, vilket är riktigt kul att se! Dem har visat att dem är livsfarliga vid spelvändningar! Depay, Wijnaldum och Dumfries är spelare att hålla ögonen på!

Inför den här matchen så har Tjeckien en avstängning på Jan Boril (vänsterbacken) och det kan visa sig vara riktigt kännbart för Tjeckien, då han har varit en riktig trygghet i backlinjen.

Nederländerna är riktigt underhållande att titta på, för leder dem med några mål så backar dem inte hem. Utan dem fortsätter och anfalla framåt. Sånt gillar jag! Men det höll på straffa sig mot Ukraina när dem tappade sin tvåmålsledning. Dem lyckades reda ut det och ändå vinna matchen. Jag tror att inför den här matchen, så kommer Nederländerna vara det spelförande laget och får dem bara in första målet, då kommer dem fortsätta tugga på och då blir det riktigt tufft för detta Tjeckien.

Jag såg att Betsson just i detta nu, betalar ut 2.83 på mitt kära -1 handikapp till Nederländerna. Den satt fint i Danmarks match igår, men tyvärr inte i Italiens match.

Speltips: Nederländerna vinner med minst 2 mål

Jag väljer att köra spelet främst av två faktorer:

  • Fartfyllda anfallsspelet!
  • Defensiven hos Nederländerna är riktigt vass! Räknar med att Tjeckien kommer få riktigt svårt med att göra mål på Nederländerna. Det är två helt olika speltyper som ställs mot varandra.
Spela Nederländerna -1 hos Betsson!

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Italien - Sverige