MATCH: Frankrike – Schweiz

 SPELTIPS: Frankrike -1

 SPELSTOPP: 21:00 28/6

 SPELBOLAG: LeoVegas

Odds:

2.85
LeoVegas rund
SPELA NU

Känns som en liten David mot Goliat match! Schweiz har gjort några bra insatser under turneringen. Man gjorde en riktigt bra match senast mot Turkiet och vann med 3-1. Men här ska resan ta slut. Dem får möta ett Frankrike som har siktet inställt på guld. Har väldigt svårt att se Schweiz störa Frankrike i en åttondelsfinal.

Jag tror att Frankrike kommer styra matchen och är väldigt inne på att Frankrike faktiskt vinner med några mål. Senaste matchen så vart det 2-2 mot Portugal, i en match där jag tycker Frankrike var det helt klart bättre laget. Pogba fortsätter att leverera riktigt kvalitativa passningar till Benzema och Mbappe! Ska man jämföra lagen emellan så är det en enorm bredd som skiljer lagen åt. Schweiz har gjort det ganska bra bakåt i sina matcher, men jag ser inte alls hur Schweiz ska kunna stå emot Frankrikes anstormningar! Man hade enorma problem mot Italien och stundtals även mot Wales.

Inför den här matchen så har jag hittat ett spel hos LeoVegas som jag måste spela! I detta nu så betalar LeoVegas ut 2.85 på ett trevägshandicap på Frankrike med -1. Det måste jag spela! Att Frankrike ska vinna med minst två mål tycker jag är fullt rimligt!

Speltips: Frankrike vinner med minst 2 mål

Jag väljer att spela ett trevägshandicap -1 Frankrike främst av två faktorer:

  • Skiljer dag och natt mellan lagen. Frankrike har visat upp riktigt fin anfallsfotboll under turneringen och jag tror att det nu höjs några snäpp när vi är inne i slutspelet.

  • Bredden! Mbappe,Benzema, Pogba. Ja,det blir många spelare för Schweiz att hålla reda på! Det här blir en för tuff uppgift!

Spela Frankrike -1 hos LeoVegas!

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Uppdaterad 22 juli, 2021