MATCH: Kroatien – Spanien

 SPELTIPS: X

 SPELSTOPP: 18:00 28/6

 SPELBOLAG: Betsson

Odds:

3.90
Betsson

Här snackar vi om en match med två lag som har varit riktiga besvikelser i turneringen för mig! Spanien har verkligen inte fått till målskyttet i turneringen, det lossnade förvisso mot Slovakien i en måstematch senast, men man kan verkligen kräva mer av detta landslag! Likaså gäller för Kroatien, ett lag som gått långt i samtliga mästerskap dem senaste åren. Kroatien lyckades spela ur sig i senaste matchen och besegra Skottland med 3-1.

Dem gjorde en bra match, men likaså där så kan man verkligen kräva mer utav detta landslag! Tycker inför det här nötet att det är en väldigt öppen match! Nu saknas Ivan Perisic för Kroatien inför matchen och det är ett stort avbräck för laget.

Inför den här matchen så har jag hittat ett spel hos Betsson som jag måste spela! Det har fram till nu varit väldigt jämna matcher i åttondelsfinalerna och det blir inte bättre idag! Jag kommer att spela på X under ordinarie tid till 3.90 hos Betsson.

Speltips: Det blir oavgjort på full tid

Jag väljer att spela oavgjort på fulltid till 3.90 som jag tycker är ett riktigt bra odds! Spelar främst av två faktorer:

  • Tycker Spanien är alldeles för höga favoriter med tanke på vad dem har visat upp under turneringen.

  • Historiskt sett så är det alltid jämnt möten mellan dessa nationer och tror inte det blir någon skillnad idag! Fullt möjligt att förlängning/straffar kommer avgöra matchen.

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Uppdaterad 28 juni, 2021