Uppdaterad 29 juni, 2021

 MATCH: England – Tyskland

 SPELTIPS: Tyskland vinner

 SPELSTOPP: 18:00 29/6

 SPELBOLAG: Betsson

Odds:

2.95
Betsson
SPELA NU

Wow, vilken åttondelsfinal! Det här är en match som det kommer smällas hårt i! Två lag som egentligen har så mycket mer att kunna kräma ut ur truppen! England har i gruppen inte alls fått till målskyttet! Man gjorde två mål på deras tre gruppmatcher. Ett mot Tjeckien och ett mot Kroatien. Mållöst mot Skottland. Med tanke på den vassa offensiven man har i truppen, så är det riktigt dåliga siffror. Vissa spelare har man knappt lagt märke till i offensiven, som Kane?

Tittar man på Tyskland, så hade dem en betydligt tuffare grupp och har redan fått känna på hårt motstånd. Man tog sig vidare genom en svettig match mot ett Ungern (2-2) , men man spelade bra mot fransmännen och vände matchen och vann mot Portugal. Så även om vi kan kräva mer av Tyskland, så finns det betydligt mer för England att visa upp! Även om matchen senast mot Ungern inte var någon höjdare, så är den glömd! Man gick vidare och nu är det vinna eller försvinna på Wembley!

Jag tror faktiskt att Tyskland kommer gå segrande ur den här matchen och kommer spela tysk seger till 2.95 på Betsson.

Speltips: Tyskland vinner matchen

Jag väljer att köra spelet främst av två faktorer:

  • 1966, det var senast England slog Tyskland i ett VM eller EM.

  • England har haft svårt att göra mål , det har inte Tyskland! Är övertygade om att tyskarna kommer vilja tvåla dit England på deras Wembley!

Spela på Tyskland hos Betsson!

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.