MATCH: Tyskland – Spanien

 SPELTIPS: Båda lagen gör mål

 SPELSTOPP: 20:45 3/9

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: William Hill

Odds:

1.67
William Hill

Landslagsfotbollen är tillbaka, senast det spelades landslagsfotboll var i november 2019. Så nu 10 månader senare är det återigen äntligen dags för landslagen att mötas mot varandra. Det börjar med en ny säsong av Nations League där ett stormöte äger rum redan första dagen. En match mellan två av världens bästa landslag ska spelas. Tyskland tar emot Spanien i Stuttgart i en match där vi kan räkna med offensiv fotboll. 

Det kryllar av kvalitet i båda landslagen så detta är verkligen en stormatch vad gäller landslagsspel. Båda nationerna har också visat i sina senaste landskamper att det är anfalls inriktade.

Spanien och Tyskland spelade vardera 10 olika landskamper under 2019 och skrapade ihop 31 respektive 35 mål under dessa matcher. Det ger alltså ett snitt på 3,1 mål på per match för Spanien och 3,5 mål för Tyskland.

Så även om båda lagen har starka defensiva spelare så är det helt klart offensiven som är båda lagens styrkor. Det kommer inte att saknas chanser för något av lagen så om de bara kan ta tillvara på de chanser som kommer att uppstå så tror jag det kommer trilla in bollar åt båda lagen.

Därav väljer jag att spela på att båda lagen gör mål i den här matchen, två offensiva lag med världskvalitet på hela planen där i stort sett alla spelare på planen har den kvaliteten att kunna avgöra en match på egen hand.

Speltips: Båda lagen gör mål

Jag väljer att spela på båda lagen gör mål för att:

  • Två offensiva lag som möts

  • Spanien gjorde i snitt 3,1 mål per match i de 10 matcher man spelade 2019.

  • Tyskland är till och med snäppet bättre då man snittade 3,5 mål på sina 10 matcher under 2019

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här

Uppdaterad 4 september, 2020