Uppdaterad 7 oktober, 2020

 MATCH: Ryssland – Sverige

 SPELTIPS: Under 2.5 mål i matchen

 SPELSTOPP: 18:15

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: 888sport

Odds:

1.72
888
SPELA HÄR!

Landslagsfotbollen är åter tillbaka på schemat och först ut för Sverige väntar en träningsmatch mot Ryssland. En match som skulle ha spelats på Friends Arena men som till följd av covid-19 och restriktionerna kring inresande i Sverige har flyttats till Ryssland och Moskva. 

Det är ett svenskt landslag som fått tre sena återbud som rest till Ryssland för den här träningsmatchen. Sebastian Andersson stoppas av en knäskada, för Dejan Kulusevski handlar det om att hela Juventus trupp för närvarande sitter i karantän och han inte har kunnat lämna Turin. Ludwig Augustinsson stoppas även han då hälsomyndigheten i Bremen där han till vardags spelar stoppar honom från att resa till Ryssland.

Men Janne Andersson är väl förberedd och har till den här matchen tagit ut en extra stor trupp där det mest glädjande är att Viktor Claesson återigen är tillbaka i den svenska landslagsdressen efter sin knäskada.

Vi får nog räkna med att båda lagen kommer att både vila en del spelare och rotera mycket i sina formationer under den här matchen. Båda lagen har Nations League matcher bara några dagar efter och fokuset den är matchen är mest att låta så många spelare som möjligt få speltid.

Matchbilden och hur lagen skött sig tidigare gör att jag tror på en målsnål match. Sverige är inte direkt kända för att ösa in mål men med en solid defensiv som inte släpper till onödiga mål. Ryssland är mer full fart framåt men även dem med en defensiv som håller tätt. Men då även Ryssland kommer rotera en hel del så tror jag matchbilden kommer bli väldigt hackig speciellt i andra halvlek när byten och liknande ska genomföras.

Lagen har stött på varandra vid ett antal tillfällen under 2000-talet och ingen av dessa matcher har slutat med mer än 2 mål.

Så sett till att det är en träningsmatch med många byten och roteringar i laget, samt två lag som inte släpper in mål i onödan med starka offensiver så tror jag på en målsnål historia.

Speltips: Under 2,5 mål i matchen

Jag väljer att spela på under 2.5 mål i matchen för att:

  • Träningsmatch där lagen troligtvis roterar mycket

  • Alla möten mellan lagen sedan 1992 har slutat med 2 mål eller mindre

  • Båda lagen har stabila försvarsspel som inte släpper till onödiga mål

Spela under 2.5 mål i matchen hos 888sport!

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här