Unibet

Uppdaterad 15 september, 2021

 MATCH: Ryssland – Belgien

 SPELTIPS: Båda lagen gör mål

 SPELSTOPP: 18.00 16/11

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: Snabbare

Odds  

1.68
Snabbare
SPELA HÄR!

De två dominanterna i grupp I, Ryssland och Belgien ska göra upp i en helt betydelselös match i St Petersburg. Matchen har ingen betydelse vad gäller placeringar och EM-platser. Båda lagen är sedan tidigare redan klara för EM.

Belgien har gått helt rent genom EM-kvalet, 9 raka segrar och 30-1 i målskillnad är en otroligt imponerade siffra från bortalaget. Hemmalaget är inte mycket sämre och har 8 segrar och 1 förlust, förlusten var mot just bortalaget. Även Ryssland har en imponerande målskillnad på 27-4 under kvalet. Detta gör såklart att båda lagen dragit ifrån resterande lag i gruppen och är sedan tidigare redan klara för EM 2020.

Med tanke på lagens starka offensiv under kvalet och att matchen mest kommer vara att spela av så kommer det finnas mycket ytor att jobba på för de offensivt skickliga spelarna.

En öppen matchbild med många målchanser och två lag som kan spela avslappnad, jag väljer att spela Båda lagen gör mål i den här matchen. Oddset på att båda lagen gör mål ligger på 1.68 och de hittade jag på Snabbare.

Speltips: Båda lagen gör mål

Jag väljer att spela på Båda lagen gör mål för att:

  • Belgien har bara misslyckats en gång sedan 2016 med att göra mål när man spelat utanför landets gränser

  • Ryssland har gjort mål i 9 av sina 10 senaste hemmamatcher (Sverige är det enda laget som lyckats hålla nollan mot Ryssland)

  • Inget av lagen har något att spela för då båda redan är klara, så matchbilden kommer troligtvis vara svängig och lite sömnig från båda lagen

VÄLKOMSTBONUS HOS SNABBARE

100% insättningsbonus upp till 2500 kr
—> Snabbare! <—

Spela BLGM hos Snabbare

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här


Belgien - Nederländerna