Uppdaterad 14 april, 2021

TOPPTIPSET 14/4

System: 108 rader

SPELSTOPP: 18:29

SPELBOLAG: Svenska Spel

108 rader
1. Liverpool – Real Madrid 1
2. Dortmund – Manchester City 2
3. Holstein Kiel – Hannover 1X2
4. Osnabrück – Regensburg X2
5. Vallecano – Mirandés 1X2
6. Clermont – Amiens 1X2
7. Gremio – Inde del Valle 1
8. A.Nacional – Lib.Ascunsión 1X
Till Topptipset

Champions League står på programmet även under onsdagen där vi ska titta till två häftiga matcher. Liverpool kommer göra en rejäl ansats till att vända mot Real medan Manchester City manövrerar bort Dortmund utan några större problem. Ett gäng andraligor och kval till Copa Libertadores tar sedan raden i hamn. Nu går vi för åttlingen!

För att ha möjligheten att slåss om dagens prispott på Topptipset behöver du ett konto hos Svenska Spel. Om du inte redan är kund hos Sveriges tryggaste spelbolag kan du signa upp HÄR

⏰ Spelstopp: 18:29

💰 Spiken! – Manchester City

Manchester City är uppretade efter två svaga prestationer i rad och då kommer det inte bli kul att heta Borussia Dortmund. Tyskarna saknar ett koppel normalt givna spelare och har ingen chans när City ställer om. Tvåa.

💣 Skrällen! – Mirandés

Rayo Vallecano har haft väldigt mycket stolpe in mot slutet och det får tipparna att gå man ur huse på ettan. Mirandés är bra mycket bättre än vad procenten säger och högersidan är kupongens viktigaste tecken.

1. Liverpool – Real Madrid 1

Kupongen inleds på Anfield där vi ska titta till en repris på 2019 års Champions League-final. Liverpool stod för en minst sagt sval prestation i Madrid förra veckan och Real kunde således skaffa sig ett 3-1-överläge inför den här kampen. Kapacitet för att vända besitter definitivt Klopps mannar och med tanke på att Marängerna gick en tuff holmgång mot Barcelona i helgen blir det tufft att ha helt fräscha ben till Englands-resan. Sköter värdarna försvarsjobbet bättre vinner de detta, om det räcker till avancemang återstår dock att se. Ettan är fullt gångbar spik till knappa 50 procent.

2. Dortmund – Manchester City 2

Manchester City har stått för två sämre insatser mot slutet. 2-1-segern mot Dortmund kom efter en slätstruken insats och en oförneklig gåva från domaren och helgens nederlag mot Leeds krävde skämskudde. Med det sagt är ett fullt påkopplat City att vänta på Signal Iduna Park. Pep Guardiola är ytterst benägen om att lägga vantarna på Champions League-bucklan, något Dortmund inte kommer kunna klara av att stå emot. Tyskarna saknar ett koppel spelare och kommer förr eller senare att behöva öppna upp sig. Då smäller det i nätet. Tvåan singlas.

3. Holstein Kiel – Hannover LOTTAS

Då Holstein Kiel sitter i karantän kommer denna matchen att skjutas upp och därför lottas på Topptipset. Bollfördelningen är 7-4-5 som i procent innebär ungefär 44-25-31. Här är vi inne på att göra det enkelt för oss och vräka på med alla tecken.

4. Osnabrück – Regensburg X

Jahn Regensburg pressade Werder Bremen i 90 minuter i förra veckans kvartsfinal i DFB Pokal. Det blev dock förlust med 0-1 och äventyret är därmed över för den här gången. Nu krävs det en rejäl kraftansamling i ligaspelet för Regensburg har bara fem poäng ner till Osnabrück på negativ kvalplats, ett lag som står för motståndet nu. Värdarna kan inte spela på det egna gräset. Tio förluster på 13 matcher här är pinsamma siffror och innebär såklart att de lilavita är seriens sämsta hemmalag. Det är svårt att se hur Osnabrück ska ändra på den sviten nu mot ett mer kompetent Regensburg. X2 ska räcka.

5. Rayo Vallecano – Mirandés 2

Rayo Vallecano kommer med två raka segrar och ett bra grepp om playoff-platsen till detta möte. Vinsterna har spelmässigt dock varit helt jämna historier där Vallecano fått hjälp av röda kort och stolpe in. Så att det svenska folket går bärsärk och streckar upp ettan till gigantiska favoriter går inte att motivera när långt ifrån oävna Mirandés står för motståndet. Gästerna har stått upp riktigt bra mot topplagen på slutet där de bland annat slog ligafemman Sporting Gijón i sin senaste bortamatch och nyligen löste en pinne mot serieledarna Espanyol. Det här kommer bli en jämnare matchen än streckningen säger. Är det större pengar som lockar på denna kupong är det givet att få med bortaskrällen till riktigt låg procent.

6. Clermont – Amiens X

Innan vi ska ge oss i kast med cupfotboll igen ska vi syna en drabbning från den franska andraligan. Amiens drattade ur finrummet i fjol efter ett skrivbordsbeslut och det ska alldeles för mycket till för att gästerna ska kunna ta sig upp igen. Raden 10-10-10 vittnar om att Saman Ghoddos gamla klubb varit både för jämna och för ojämna för att aspirera på en placering i toppen. Clermont tillhör däremot det översta skiktet och det gör värdarna mycket tack vare sin styrka i egen borg. På Stade Gabriel Montpied ska det till något extra från Amiens sida, men vi vill samtidigt varna för att Clermont blir väl stora favoriter. I grunden skiljer det inte mängder mellan aktörerna och med tanke på hur friskt högersidan rensar får gärna alla tecken finnas med per omgående.

7. Gremio – Independiente del Valle 1

Kupongen går i mål tillsammans med kvalet till Copa Libertadores där Gremio är illa ute. Brassarna ledde den första bataljen mot Independiente del Valle med 1-0, men ecuadorianerna kom tillbaka och vann till slut med 2-1. Ruans utvisning efter dryga timmen hjälpte inte Ronaldinhos gamla klubb, men trots att han saknas här lutar vi ändå åt att Gremio står för en betydligt bättre insats. Hemmaplan är av yppersta vikt i Sydamerika och en lirare som Diego Souza vet onekligen var nätet är beläget. Anfallaren är en målgörare av rang och han kan definitivt bli tungan på vågen i Porto Alegre. Ettan klarar sig gott på egna ben.

8. Atlético Nacional – Libertad Asunción 1

För alla Narcos-fantaster är Atlético Nacional ett välkänt herrskap då de tidigare varit uppbackade av en viss Pablo Escobar. Colombianerna torskade något oväntat det första mötet mot Libertad Asunción med 0-1, men här får gästerna från Paraguay en marig uppgift framför sig. Nacional har inte förlorat en internationell match i egen borg på fyra år (!) och det är sannerligen en faktor som ska vägas in tungt. Värdarna är också det klart starkare laget i grunden och känslan är att det bara är en tidsfråga innan Los Verdolagas har spräckt nollan. 1X är ett lås i sann Franz Jäger-anda.

Missa inte chansen att visa upp dina analytiska förmåga när det kommer till fotboll. 8 rätt på Topptipset kräver både kunskap och fingertoppskänsla och kan ge riktigt bra betalt på köpet. Signa upp ett konto hos Svenska Spel HÄR!

108 rader

1. Liverpool – R.Madrid 1
2. Dortmund – Man City 2
3. Holstein Kiel – Hannover 1×2
4. Osnabrück – Regensburg x2
5. Vallecano – Mirandés 1×2
6. Clermont – Amiens 1×2
7. Gremio – Inde del Valle 1
8. A.Nacional – Lib.Asunción 1x

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Till Topptipset

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här