Foto: Uefa

Även Roland Nilsson presenterade idag sin trupp för de stundande matcherna i slutet av mars mĂ„nad. Det som vĂ€ntar Ă€r tvĂ„ trĂ€ningslandskamper mot Ryssland och Skottland.
– Det blir en intensiv vecka. Vi ska inte bara jobba med vĂ„rt spelsĂ€tt utan ocksĂ„ hur vi ska ha det i gruppen framöver och hur vi ska tĂ€nka vid de tillfĂ€llen vi har att samlas med landslaget. Det blir en hel del att jobba med bĂ„de pĂ„ och utanför planen, sĂ€ger Nilsson enligt Svenskfotboll.se.

Laget kommer att hÄlla en samling i spanska staden Marbella dÀr man den 22 och 25 mars tar emot det ovan nÀmnda motstÄndet.

HÀr Àr Sveriges hela U21-trupp mot Ryssland och Skottland:

MĂ„lvakter:
Pontus Dahlberg och Viktor Johansson

Försvarare:
Anel Ahmedhodzic, Hugo Andersson, Felix Beijmo, Dennis Hadzikadunic, Alexander Jallow, Thomas Poppler Isherwood och Johan Stenmark

Anfallare:
Samuel Adrian, Joel Asoro, John Björkengren, Gabriel Gudmundsson, Viktor Gyökeres, Emil Hansson, Bilal Hussein, Svante Ingelsson, Dejan Kulusevski och Mattias Svanberg

U21 EM utökas – pĂ„verkar kvalet

I början av februari tog UEFA beslutet att utöka antalet lag som deltar i U21 EM frÄn 12 till 16. Detta innebÀr att det Àr andra premisser som gÀller nÀr lagens kval drar igÄng till hösten. Inte lÀngre Àr det enbart gruppettorna som gÄr till turneringen, utan Àven den bÀsta grupptvÄan avancerar. Samtidigt fÄr övriga tvÄor spela playoff om de sista platserna i turneringen.

– I samband med lottningen sĂ„g det vĂ€ldigt svĂ„rt ut, att man i stort sett var tvungen att vinna gruppen, nu Ă€r chanserna att gĂ„ till slutspel betydligt större, kommenterade Roland Nilsson under dagens presskonferens.

Artikeln Àr skriven av:

Sofie Hansson – Sportskribent
sofie@em-fotboll.se

>> LÀs mer om mig hÀr