I och med att det europeiska mästerskapet var över förra sommaren, var detta även slutet för Zlatan Ibrahimovics tid i laget. Efter drygt 15 år i laget och 116 landskamper var resan över och hans fokus lades helt och hållet på klubbspel i Premier League.

Igår publicerades en exklusiv intervju med stjärnan i den italienska tidningen Sky News i samband med det svenska landslagets VM-match som spelas ikväll. Här fick Ibrahimovic frågan om han skulle vara intresserad utav att återvända till landslaget ifall laget tar sig till VM, ett mästerskap som han spelat i vid två tidigare tillfällen. Till många svenskars sorg gav han ett svar som inte talade för någon fortsättning.
-Min historia med landslaget är slut. Jag hade kunnat göra mer, och kanske till och med mindre, men min tid med Sverige är över.

Under dagen idag kommer ett videoklipp ifrån intervjun att sändas i italiensk tv och redan nu har klippet kommit ut på nätet. Här får man dock se ett längre svar på den tidigare frågan, som inte allt stänger igen dörren lika hårt.
– I min värld är min tid i landslaget över, men vi får se vad som händer.

Uppdaterad 6 oktober, 2021


Borussia Dortmund - Real Madrid
TV4 Play