Här hittar du spelschemat för samtliga matcher som spelas under U21-EM 2019 i Italien. Matcherna kommer att spelas i fem italienska städer samt en stad i San Marino. Här kommer de deltagande lagen att jaga framgångar som förhoppningsvis leder till ett avancemang från gruppspelet till slutspelet.

Laddar...

Sveriges väg till U21 EM 2019

Att få en utav de mycket åtråvärda tolv platserna i mästerskapet är inte så enkelt. Först måste man ta sig igenom det tuffa kvalet, där betydligt fler lag är med och spelar. Under kvalet till 2019 års mästerskap var det 55 lag som gjorde upp om 11 platser (värdnationen Italien var direktkvalificerade). Lagen lottades in i nio grupper där alla lag mötte varandra på såväl borta- som hemmaplan.

När alla matcher var spelade belönades samtliga gruppvinnare med varsin EM-biljett, samtidigt som de fyra bästa grupptvåorna spelade play-off om de sista biljetterna. För det svenska laget blev det en andraplats i gruppen, men samtidigt räckte poängen inte till för att gå vidare som en av de bästa tvåorna. Därmed missade laget turneringen.