Uppdaterad 16 oktober, 2023

Foto: Bildbyrån

Kvällens motståndare Frankrike och Island hade som väntat inga problem med att damma av Moldavien och Andorra i sina öppningskvalmatcher. Då jag hoppas – och tror – att Island har en bra chans att knipa andraplatsen i gruppen skippar jag vinstspelen på Frankrike. De regerande världsmästarna kommer dock styra matchen, vilket bäddar för gula kort på islänningarna. 

Match: Frankrike – Island | Speltips: Gula Kort Island -1 | Odds: 2,85 | Units: 1/5 | Spelbolag: 888sport.se | Spelstopp: 20:45

Frankrike hade 68% i bollinnehav mot Moldavien, och drog trots det på sig två gula kort (och fick med sig lika många). Lite märkligt kan tyckas, och kanske borde överspelet på gula kort vara det bästa draget. Men i och med att fransmännen med all sannolikhet kommer äga händelserna mot ett hårt kämpande Island ser jag ändå 2.85 på Island -1 gula kort som intressant.

I Frankrike finner vi såklart Kylian Mbappe och Antonio Griezmann, två kvicka spelare som inte allt för sällan rivs ner av motståndare som inte hänger med i svängarna. En tuff uppgift för Sigursson och Arnason i det isländska försvaret, som vanligtvis inte drar på sig överdrivet mycket kort.

Island -1 betyder att islänningarna måste dra på sig två gula kort mer än fransmännen. Tänkbara scenarion är 0-2 och 1-3, där jag ser båda som mycket möjliga – dessutom till ett väldigt bra odds.

Speltips: Gula Kort Island -1

Jag väljer att spela på Gula Kort Island -1 för att:

  • Frankrike kommer vara bollhållande stora delar av matchen
  • Mbappe och Griezmann är svårstoppade i fart
Rygga Gula Kort Island -1 till 2,85 hos 888Sport!

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.