MATCH: Serbien – Ukraina

 SPELTIPS: Serbien vinner

 SPELSTOPP: 15:00 17/11

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: No Account Bet

Odds:

1.88
Bo Account Bet logga
SPELA HÄR

EM-kvalet ska knytas ihop och sista matchen i grupperna ska spelas. Matchen i grupp B mellan Serbien och Ukraina handlar helt om hemmalaget ska lyckas ta sig till EM eller inte. 

Serbien har inför den sista omgången fortfarande chansen att få EM 2020 via gruppspelet, laget ligger inför sista omgången ska spelas 1 poäng bakom tvåan Portugal i gruppen. Motståndarna i sista omgången bortalaget Ukraina är redan sedan tidigare klara för EM och har inför den här matchen ingenting att spela för.

Men för att Serbien ska kunna ta sig till EM så krävs det samtidigt som laget vinner mot Ukraina att Portugal tappar poäng på bortaplan mot Luxemburg, ett långskott att de ska ske men hoppet lever fortfarande för Serbien.

Så med detta i tanken att Serbien måste gå för vinst och Ukraina inte har något att spela för och lär lufta lite spelare som inte fått så mycket speltid under kvalet i matchen gör att Serbien får ses som favoriter i den här matchen.

Serbien är starka hemma i Belgrad och en seger i den här matchen borde vara något laget kan lösa och oddset 1.88 på en hemmaseger med tanke på förutsättningarna inför matchen är lockande och det blir mitt spel. Oddset på en hemmaseger hittade jag hos No Account Bet.

Speltips: Serbien vinner

Jag väljer att spela på Serbien som vinnare för att:

  • Serbien är starka på hemmaplan

  • Serbien har fortfarande chansen att ta sig till EM vid vinst (Om Portugal tappar poäng mot Luxemburg)

  • Ukraina är redan klara för EM och har inget att spela för och lär rotera en del

Spela Serbien som vinnare hos No Account Bet

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här

Uppdaterad 15 september, 2021